Rob Snel LIVE med nytt nettsted

Sliedrecht, 21. juli 2022

Vi er stolte av å kunne presentere vårt nye nettsted. På dette nettstedet kan våre kunder finne nesten all informasjon om våre produkter og tjenester. Det nye nettstedet var nødvendig fordi det forrige nettstedet var utdatert og inneholdt for lite informasjon. Dette nettstedet ble utviklet i 2010, fordi tanken var at en bedrift rett og slett måtte ha et nettsted. Nettstedet inneholdt imidlertid ikke mye mer enn kontaktopplysningene.

Pand Rob Snel

Firmaet Rob Snel ble opprettet i 1969 av Rob Snel. Nå, over 50 år senere, består bedriften av to foretak, Rob Snel Technische Groothandel og Rob Snel Metaal & Techniek. Siden 2003 har Robs sønn, Sebastian, vært direktør/eier av Metaal & Techniek. Etter at Rob døde i 2020 bestemte sønnene Sebastian og Maurice og datteren Jeanine seg for å slå seg sammen for å drive og utvikle Technische Groothandel. Et av de første store stegene var da en fullstendig fornyelse av nettstedet.

Rob (far) syntes ikke at et nettsted var særlig nyttig. Han stolte alltid på å levere gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, samt fleksibilitet og jungeltelegrafen for reklame. Som hans barn innser vi viktigheten av disse tingene. Fordi vi ikke har noen illusjon om at alle kjenner oss fra før, og vi ønsker å nå ut til alle vi kan tilby en merverdi, var det naturlig å gi nettstedet en grundig oppgradering.

Det viktigste utgangspunktet for det nye nettstedet var at vi måtte ha en høy plassering i Googles søkeresultater med de søkeordene som er viktige for oss. Derfor valgte vi å samarbeide med en webdesigner som har spesialisert seg på søkemotoroptimalisering (SEO). Ved å satse på SEO forventer vi å oppnå en topp-plassering i søkeresultatene til Google. Dette var også nødvendig fordi vårt nåværende nettsted er totalt fraværende når man søker på ord som dørvrider, lukestrammer, hengsel, mannhull, vanntett dør eller vanntett luke, selv om dette er våre hovedprodukter.

Looking over shoulder at website

Det var også viktig å kunne tilby de besøkende tilstrekkelig produktinformasjon. Vårt nye nettsted består av over 500 strukturerte nettsider med produktinformasjon. Dessverre er ikke alle produktene på vårt nettsted ledsaget av bilder og tegninger enda. Dette vil bli tilføyd i månedene som kommer.
Etter å ha valgt en produktgruppe (for eksempel dørvridere), ser du alle produktene i denne produktgruppen. Deretter kan du velge en undergruppe (for eksempel senkede dørvridere), slik at du bare ser de produktene som hører til denne undergruppen. Deretter kan du bruke filtre for å se spesifikt etter produkter som oppfyller dine søkekrav. Etter å ha valgt ønsket produkt, vil du øyeblikkelig se all ønsket produktinformasjon: spesifikasjoner, bilder og tekniske tegninger. Hvis du ønsker det, kan du sende flere produkter du har funnet i én og samme forespørsel, og deretter mottar du et tilbud fra oss.

Vi er svært spente på hvordan de besøkende opplever vårt nye nettsted, og vi mottar gjerne tilbakemeldinger. Det kan hjelpe oss med å forbedre nettstedet slik at vi kan gi våre kunder enda bedre produkter og tjenester!

Vi ønsker velkommen til vårt nye nettsted,
Sebastian, Maurice og Jeanine